UW VERTROUWDE OPKOPER VAN MACHINES EN BEDRIJFSKEUKENS

Wij staan voor vertrouwen, eerlijke handel en uitstekende service

Op zoek naar een opkoper van uw gebruikte machines, productielijnen of bedrijfskeukens?

Een betrouwbare handelsonderneming met 13 jaar ervaring

slideroverons

Herio is al 13 jaar gespecialiseerd in het opkopen van gebruikte machines, productielijnen, bedrijfskeukens en horeca apparatuur. We werken samen met verschillende internationale veilers waardoor we hoge prijzen kunnen bieden voor uw machines. Wij vinden het belangrijk om op een persoonlijke manier zaken te doen. Een vertrouwde en discrete samenwerking is waar wij naar streven.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Waarom kiezen voor Herio?

Herio opkoper horecaapparatuur

Persoonlijk & vertrouwd

Wij vinden het belangrijk om zaken te doen op een persoonlijke manier. We bieden eerlijke prijzen en zorgen dat het geld zo spoedig mogelijk op uw rekening staat nadat we akkoord zijn gegaan.

Herio biedt de hoogste prijs

Wij werken samen met partners en hebben toegang tot de internationale veilingindustrie. Hierdoor kunnen wij een eerlijke en hoge prijs bieden voor uw machines, keukens en productielijnen.

Éen opkoper die alles regelt

Wij regelen alles! Van de bezichtiging, het demonteren van de machines tot het transport. Indien wij akkoord gaan om uw gehele bedrijfskeuken, productielijn, en fabrieksmachines op te kopen, hebben wij uw pand binnen twee maanden bezemschoon opgeleverd!

henk122345

Wij kopen op

Wat onze klanten zeggen

Sinds 2007 werken wij regelmatig samen met Henk van den Eijnde van Herio Handelsonderneming. In deze jaren hebben we professionele keukenapparatuur aan Herio Handelsonderneming verkocht én grootkeuken apparatuur van Herio gekocht. Deze machines waren altijd met zeer veel aandacht gereed gemaakt voor de levering. Ook hebben we regelmatig onderdelen geleverd die men gebruikte om apparatuur in orde te maken. Daarnaast hebben we samen opgetrokken bij het opkopen van enkele inventarissen van horeca- en instellingskeukens. De, door Herio, geboden en betaalde prijzen voor apparatuur, condities over het transport, de levering, de betaling en eventuele garanties zijn altijd helder gecommuniceerd en nagekomen. Met Henk van den Eijnde kun je echt wat afspreken. Wij bevelen u van harte aan om zaken te doen met Herio Handelsonderneming !

Stefan van Valen - Gastronique

Na opening van een nieuwe keuken in ons ziekenhuis heeft Herio ons ontzorgd door de inventarisatie, afvoer, verkoop en demontage te verzorgen van alle “oude” apparatuur.
Dit in de breedste zin van het woord dus zowel de ovens als de pannen maar ook de spoelinstallaties uit de technische ruimtes zijn opgeruimd.
Het proces hiervoor is in goed overleg bepaald en netjes gevolgd. De ruimtes zijn vervolgens keurig leeg en veegschoon aan ons terug opgeleverd.

Leon Koolen, Jeroen Bosch Ziekenhuis

Onze tevreden klanten

Wij leveren onze diensten aan iedereen! Van totaaloplossingen voor organisaties zoals levensmiddelen fabrieken, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen tot losse machine aankopen van restaurants, bakkerijen en horecaondernemingen.

Ontvang direct een gratis waardebepaling!

 1. U vult het formulier in
  U stuurt foto’s mee van de machines die u aanbiedt.
 2. Wij doen een bod
  Op basis van uw foto’s en een telefonisch kennismakingsgesprek doen wij een bod
 3. We komen de machines bekijken
  We maken een afspraak en komen bij u langs.
 4. Alles in orde? We maken het geld direct over
  Wij regelen de demontage en transport
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 5 MB, Max. aantal bestanden: 5.

Uw gegevens zijn veilig bij ons en worden uitsluitend gebruikt om u te contacteren.