VEIL UW MACHINES MET HERIO

Advies, begeleiding en ontzorging voor
machine veilingen in de voedingsmiddelenindustrie

Op zoek naar veiling mogelijkheden? Herio begeleidt u door het gehele proces!

Of bel +31623755956

Uw machines veilen met Herio

Herio werkt nauw samen met een internationale veiling organisatie en helpt u graag op weg met het succesvol veilen van industriële machines uit de voedingsmiddelenindustrie. Wij kunnen op twee manieren zaken met u doen:

1. Wij werken samen

We gaan een samenwerking aan. We helpen uw organisatie met het organiseren van de veiling en verdelen de uiteindelijke opbrengsten . Uw machines blijven nog twee maanden op uw locatie tot de veiling is afgelopen. Machines die succesvol zijn verkocht worden door ons gedemonteerd & getransporteerd. Machines die niet worden verkocht blijven in uw organisatie achter en blijven uw eigen verantwoordelijkheid.

2. Volledige ontzorging

Wij kopen uw gehele machine inventaris van te voren op voor een hoge prijs. Uw machines blijven tot maximaal twee maanden na overeenkomst in uw organisatie staan en worden online geveild. U hoeft hier niets voor te doen. Na veiling worden de machines in uw organisatie gedemonteerd en weggehaald. Wij laten uw pand netjes achter! Worden de machines niet verkocht, dan ligt alle verantwoordelijkheid bij ons en komen wij alsnog uw machines ophalen.

Meer informatie? Bel direct met Henk

Ontvang direct een bod op uw horeca apparatuur of gehele bedrijfskeuken!

henk122345